proktologija

"Pozdravljeni,
Ravnokar sem pri vas operirala prolaps črevesa in zunanjo gubo na anusu. Zelooooo sem se bala bolečin še posebaj po posegu. Na internetu sem brala izjave različnih pacientov, ki so bile zastrašujoče. Sedaj več ne najdem te strani, da bi napisala svoje mnenje tam. Zato pišem vam.
Kot prvo moram izreči vse pohvale strokovnemu osebju v sanatoriju. Tudi hrana je zelo okusna, niti malo bolnišniška. Z veseljem smo jedli. Vse je čisto in prijetno. Celo TV v sobi.
Dr. Marianne Hunt je vrhunska. Prisluhne pacientu in upošteva njegove potrebe. Pacient se lahko zanese na njo in ji odkrito pove svoje pomisleke. Daje jasne odgovore in potrebne informacije. Pacient pozabi, da je v bolnišnici, ker so vsi prijazni in vljudni. Skratka v Sanatoriju Rožna nisi številka. Tudi anestezistka je bila prijazna in te pomiri pred operacijo. V operacijski te prijazni bolničarji oz.asistenti kličejo po imenu. Skratka visoka šola prijaznega ravnanja s pacienti, čeprav smo šli na poseg eden za drugim. ČESTITKE in HVALA.
Po posegu in preživeti noči pri njih sem bila brez bolečine, kar je zelo pomembno za bolnika. Tudi naslednje dni doma skoraj ni bolečin, če se držiš navodil. Vzela sem popoldan eno tbl. proti bolečini. Če bi vedela, da je tako ne bi čakala več let na ta poseg. Hvaležna sem dr. Huntovi in visokem nivoju tudi vsega spremljevalnega osebja. Priporočam Rožno dolino. VP"

Slovenian